Er du og din familie nogle af de mange, som det seneste år har valgt at skifte lejligheden i byen ud med et hus i forstæderne? Så læs med her, hvor vi ser på, hvordan du kan friske husets look op, så den matcher lige præcis jeres stil.

Alle mennesker er som bekendt forskellige, og når man flytter i hus, er det vigtigt, at man ret hurtigt får indrettet sig godt og får tilpasset huset til ens egen stil, så man føler sig godt tilpas. Her kan man med fordel overveje anvende maling fra beck og jørgensen, som er det foretrukne mærke blandt mange husejere landet over.

Vælg den rigtige type af maling

Skal du male badeværelset, er det nødvendigt med en vådrumsmaling. Det er afgørende at bruge vådrumsmaling i dette rum, da denne type maling ikke er modtagelig overfor fugt, hvilket der unægtelig vil være en del af i et badeværelse. Vådrumsmaling føres af beck og jørgensen og du kan købe malingen i mange forskellige farver.

Når I flytter ind, har I sandsynligvis også lyst til at male husets andre rum, f.eks. stuer, værelser og gange. Her skal I bruge vægmaling og igen kan I vælge at bruge beck og jørgensen, da også vægmaling er i sortimentet hos dette firma. Farver er der nok at vælge imellem, så både drenge og piger kan få lige præcis det værelse, de drømte om.

I de foregående afsnit har vi set på de indendørs rum, men også udenfor kan der være behov for at friske op, når man køber et hus. F.eks. er der på de fleste huse træværk som skal vedligeholdes fra tid til anden. Heldigvis er det noget, der skal gøre måske hver femte eller tiende år, så det er ikke så galt. beck og jørgensen fører et bredt udvalg af træbeskyttelse, som kan være værd at se nærmere på, når I sætter kursen mod farvehandleren for at købe maling.

Inden I trækker I det gamle tøj og åbner for bøtterne, bør I sikre jer, at I har husket at købe pensler, rensemidler, afdæningstape og bakker. Så er I klar til at gå i gang.