Baby sover

Leander er en dansk virksomhed, som leverer børne- og baby designmøbler. For virksomheden, der blev grundlagt i 1998 af Stig Leander, er design en stor passion. Det er vigtigt at alle designs, der er produceret af virksomheden, har to gode formål. Det skal være slid stærkt i både form og konstruktion og så skal den håndværksmæssige kvalitet i den grad være i orden. Bag hvert møbel og hvert design ligger en klar vision og et mål, hvilket gør, at når du køber et møbel fra virksomheden, så er den høje kvalitet med til at sikre lang levetid, der samtidig giver dig mulighed for, at lade møblerne gå i arv.

Senge fra virksomheden, er skabt ud fra en bred idé om, at når du investerer i en seng til dit barn, så bør den følge barnet fra det er baby til junior. Efterfølgeren til den fantastiske anerkendte vugge, er ganske enkelt bygget med vokseværk. En seng er bygget således, at du faktisk kan få fem flotte designs i ét enkelt design. Mange designs i ét, er ganske smart og nyttigt, det betyder nemlig, at du som forælder, ikke skal bruge ressourcer på at investere i en ny seng, når dit barn vokser – her vokser sengen bare med. Tremmesengen fås i 4 forskellige farver. Med flere forskellige muligheder har du sikkert gjort dig nogle overvejelser om, hvad der passer bedst ind hos jeres familie, og hvilke behov du ønsker at den nye seng skal kunne dække.

Vuggen – Det allerførste design

Vuggen fra virksomheden blev lanceret som det første produkt i 1998, i første omgang var den tiltænkt et familiemedlem, som ventede tvillinger, men den massive succes har resulteret i, at virksomheden i dag er international og sælger produkter i intet mindre end 40 lande. Designvirksomheden har på rekordtid vundet indpas i mange forældre hjerter og det er der en helt særlig grund til. Man har nemlig hos virksomheden altid haft et enormt fokus på at producere produkter ud fra små børns behov for trygge rammer. Man skaber møbler der stimulerer og følger børns udvikling og kreativitet. Den populære vugge fra virksomheden stræber efter at tilfredsstille børns behov. Det allervigtigste for et lille nyt skud på stammen, er masser af søvn. En god søvn giver benzin til de små kroppe, og giver dem mod på at udforske livet. Vuggen sikrer at din lille guldklump opnår en god og optimal søvn, ved at skabe god komfort og tygge rammer. Vuggen er også designet således at den stimulerer dit barns udvikling og dermed hjælper de små hjerner og kroppe med at vokse.

Vuggen kan enten hænge ned fra loftet eller fra tilhørende stativ, det betyder at den altid er placeret i et punkts-ophæng, der skaber frie rammer, som giver vuggen mulighed for at kunne bevæge sig i alle retninger og på den måde berolige dit barn.

Helt små babyer føler sig altid bedst tilpas, hvis de kan mærke at der altid er nogen omkring dem, den ovale form, som vuggen besidder giver tryghed og nærvær til din baby. Når vuggen bevæger sig, skabes en dejlig form for genkendelighed, som baby kender inde fra mors mave.

En fantastisk efterfølger

Efterfølgeren til det populære første produkt, er den voksende babyseng. Når du køber en babyseng fra det stærke brand og med det smukke design, så får du ikke bare en seng, men derimod vælger du at investere i dit barns fremtid og ikke mindst dets trivsel. Når dit barn får den helt korrekte og nødvendige søvn, så vokser kroppen og hjernen og batterierne bliver ladt helt op til en ny dag fyldt med eventyr.

Når dit barn bliver for stor til babysengen kan du let og problemfrit, ved hjælp af en unbrakonøgle flytte enkelte skruer, så sengen let og elegant kan gøres større, så den igen passer til dit barns længde, her bytter du bare de korte sidestykker ud, med de medfølgende lange. Dit barn skal altid kunne ligge udstrakt i sengen, så der er plads til bevægelse i løbet af natten.

Når dit barn bliver stort nok til selv at kunne kravle ind og ud af tremmesengen, så kan du blot fjerne tremme-siderne en efter en. Selvom mange forældre helst ikke vil høre det, så kommer der en tid, hvor dit barn ikke længere har brug for tremmer og er så stort at det kan sove uden. Det klarer sengen heldigvis også. Når baby-junior sengen er helt foldet ud, måler den 70×120 cm.

Meget spændende tilbehør

Du kan selvfølgelig også få massevis af lækkert tilbehør fra samme brand, som er lavet med samme finesse for design og kvalitet. Virksomheden benytter primært leverandører, som er Oeko-Tex-certificerede, så du som forælder kan føle dig tryg, når du putter baby, at der ikke er farer for kemiske stoffer, som kan skade den lille krop. Du kan både tilkøbe flotte sengerande, med farver, så dit barn har noget at kigge på, men også flere forskellige farver sengetøj, med forskellige mønstre. Farverne er holdt meget enkelte, så du med garanti kan finde noget der passer ind hos jer.