Mode tips

Det kan være svært at finde en god måde at skille sig ud fra mængden af modeglade mennesker i vores moderne samfund. Der er modetips overalt på internettet i blogs og Facebook sider, YouTube kanaler og Instagram profiler, men det er langt hen ad vejen de samme tips, der bare bliver genbrugt gang på gang for at få flest muligt til uden at lægge arbejde i det. Der er heldigvis nogle enkelte i branchen, der har fokus på nye måder, man kan sammensætte et godt look uden at følge moden punkt for punkt, men derimod på en sådan måde, at man sætter sit eget personlige præg på sit udseende og ender ud med noget, man både kan være stolt af og føle sig selvsikker i. Vi ser her på fire af de bedste tips til at skille sig ud fra mængden i modeverdenen.

Det første tip vi vil give dig er at blande mærkerne. Der er alt for mange der bare køber et komplet sæt fra ét kendt mærke uden nogensinde at se på, hvad det kan blandes med fra andre mærker. Det kan selvfølgelig være svært at sammensætte tingene på en god måde, men hvis du følger tommelfingerreglen med at bruge en af de større dele som basis for resten af valgene, så er det noget nemmere. Du kan for eksempel sætte en dit eget look sammen baseret på en kjole fra Samsøe Samsøe.

Som nummer to på listen har vi, at du ikke skal være bange for at prøve noget nyt. Det er slet ikke så slemt, hvis du kommer til at sætte farverne lidt underligt sammen, men hvis du derimod ikke prøver og aldrig gør noget forkert, så lærer du heller aldrig hvordan det kan gøres bedre. Du bliver altså nødt til at tage en chance og acceptere, hvis det ikke ser godt ud, uden at tage det som et nederlag, men derimod en mulighed for at lære og gøre det endnu bedre næste gang på en helt unik måde.

Den tredje ting du bør prøve er at blande tøj på måder, du aldrig ser, når du går rundt på gaden. Bukser blandes for eksempel sjældent med en kjole, men der er ikke nogen grund til, at det ikke skulle kunne virke, hvis man finder de helt rigtige bukser til den helt rigtige kjole. Du behøver ikke gå rundt i det for at give det et forsøg, bare tag det på og se dig selv i spejlet.

Til sidst vil vi nævne, at du altid kan bestille tøj med dit eget print. Hvis du tegner eller lavet noget andet kreativt på en visuel måde, så kan du bestille et print med dit helt eget unikke design. Det er desuden det første skridt til at blive professionel tøjdesigner, hvis det er noget, du kunne være interesseret i.