Sommerhøjskole

Ønsker du at afprøve en anderledes og spændende rejseform denne sommer? Så tag på sommer-højskole i udlandet og gå på opdagelse i nogle af verdens mest spændende afkroge. Her vil du med garanti blive beriget med en masse spændende oplevelser for livet, når du i fællesskab med andre unge begiver dig ud på en lærerig rejse til lige netop din drømmedestination. Sommerhøjskole i udlandet er en unik mulighed for at udvide din horisont og blive klogere på verden omkring dig, mens du nyder godt af alt lige fra lokale egnsretter til eksotiske landskaber. Du kan efterfølgende se frem til atter at vende hjem med fornyet energi og blod på tanden – klar til at indtage hverdagen herhjemme, når sommeren går på hæld.

 

En spændende rejseform

Dansk Studie Center har gennem årene sammensat en lang række forskellige sommerhøjskoleophold til populære og eksotiske destinationer rundt omkring i verden. Her får du en unik mulighed for at opleve kulturen, befolkningen og naturen helt tæt på og kombinere læring og eventyr på fineste vis. Opholdene er nemlig nøje planlagt af erfarne rejseeksperter, så læn dig tilbage og nyd, at du for en gangs skyld kan lade en anden stå for alt lige fra planlægning af aktiviteter og udflugter til selve transporten. Det eneste det kræver af dig er, at du finder ud af, hvilket land du ønsker at tage på sommer-højskole i.

 

Sommer-højskole byder på oplevelser for enhver

Dansk Studie Center har mange års erfaring med at arrangere sommer-højskole i udlandet og de har gennem tiden sendt mere end 10.000 rejseglade unge afsted. De har sommer-højskoler mange steder rundt omkring i verden, så der er næsten frit valg på alle hylder, når det kommer til at vælge, hvilket land du gerne vil besøge. Spørg dig selv: ønsker du at ligge og dase på stranden, kun afbrudt af en snorkeltur i det azurblå hav – hvor du måske ovenikøbet er så heldig at få lov til at svømme side om side med en havskildpadde? Eller er du mere til et actionpakket eventyr i en af Nordamerikas flotteste vildmarker? Så tag ryksækken på og begiv dig ud på vildmarkstur, hvor du med sikkerhed kan få lov til at teste egne grænser af, mens du nyder synet af de åbne landskaber. Mulighederne er mange for sommer-højskole i udlandet, men én ting er sikkert – uanset, hvor turen går hen, vil du komme hjem en hel del rigere på både venskaber og oplevelser.

 

Hvad kan du forvente af en sommerhøjskole

Når du tager på sommer-højskole med Dansk Studie Center, sættes du sammen med en gruppe jævnaldrende i alderen 18-35 år, som alle deler din passion for at rejse. Afhængig af destinationen vil rundrejsens længde variere med alt fra 2 uger til 5 uger. I løbet af de få uger vil du og dine medrejsende blive kastet ud i et væld af oplevelser, som med garanti vil bringe jer tættere sammen og skabe et helt unikt sammenhold mellem jer. Rejsen vil bestå af en lang række mindeværdige udflugter af forskellig art, så du kan være sikker på, at der er noget, som vil falde i din smag. Det uanset om du er til historiske tempelbesøg, smukke naturoplevelser eller fascinerende kulturmøder med de lokale. Under hele dit ophold på sommer-højskolen, vil du og dine medrejsende være akkompagneret af en dansk rejseleder, som vil gøre sit for at sikre jer en uforglemmelig oplevelse.