Indretning

Når foråret og sommeren står for døren, er der tit en helt naturlig lyst til, at gøre hjemmet lysere og mere luftigt end under efteråret og vinteren. Det kan hurtigt blive dyrt og tage langtid, hvis man vil skifte sit hjem ud, med nye friske farver. Dog behøves det hverken være dyrt eller tage langtid, ved blot et bruge så virkemidler og skifte få ting ud med friske farver og nuancer. Vi giver dig her enkelte tips til, hvordan du kan byde sommeren indenfor.

 

Farver og liv til hjemmet

Du behøves hverken smide dine gamle møbler ud eller kaste dig over den helt store renovation, for at gøre dit hjem sommerklar. Dine gamle køber kan stadig sagtens fungere, ved blot at friske hjemmet op på andre måde. Du kan for eksempel udskifte dine puder med nye, friske farver, købe en ny vase i pink, eller udskifte dine gamle pynteting med andre i farver, som du normalt ikke ville gå efter. Plakater kan være med til at friske dine vægge op og er samtidig et billigt alternativ til at pynte dit hjem. Ved at udskifte små ting, kan du gøre dit hjem sommerklart uden at bruge mange penge, og du kan samtidig gemme de gamle, så du er klar til vinterens mørkere farver.

 

Genbrug dine nuværende møbler

Som sagt behøves det ikke været dyrt at sommerindrette dit hjem og du kan sagtens give dine gamle møbler et nyt liv ved at give dem en klat maling. Mal dit sofabord i en sart pastelgrøn farve eller din kommode i en sart lyserød. Allerede der, vil du kunne mære en helt ny atmosfære i dit hjem. Mangler din gamle, grå sofa at blive opgraderet, kan du også kaste dig over selv at give den et nyt betræk, eller også kan du give lidt penge og få en professionel til at gøre det. Uanset er det billedere, end at skulle ud og investere i en ny sofa, og den vil stå klar og fin med nyt betræk til sommeren.

 

Blomster og planter

Blomster og planter er uundværligt når det handler om sommeren. Derfor skal dit hjem naturligvis også ose af botanisk have, når vi træder ind i sommermånederne. Planter er gode, hvis du ikke opholder dig meget hjemme, da de kan holde i længere tid og kan give et godt indeklima. Blomsterne giver nogle fantastiske farver og klæder et hvert hjem. Du kan lege med forskellige sammensætninger af blomster og farver og blive mødt til et smukt syn, når du træder ind ad din dør.