Når man endelig har taget skridtet ud i, at blive forlovet, så er der en helt masse ting der ændrer sig i ens liv. Man er stadig ”bare” kærester: men nu er man begge klar over, at man snart vil blive mand og kone. Det er en proces der kræver en helt masse arbejde: specielt brylluppet der jo skal arrangeres. Mange mænd regner ikke med at det vil blive det store problem: din fremtidige kone har trods alt drømt om sit bryllup siden hun var syv år gammel, så hun må allerede have en plan, ikke? Så længe I ender ud som et ægtepar, så er du egentligt ligeglad med hvad der foregår til brylluppet. Hun kan gøre det lige akkurat som hun vil…

Tro mig, hun skal nok få det, som hun vil. Men det betyder ikke, at du kan smide fødderne op, og bare vente til brylluppet. Selvom hun allerede ved hvad hun vil have, så er du stadig nødt til at være en aktiv del af planlægningen. Hun har brug for at blive udfordret, og for at have én hun kan kaste idéer frem og tilbage til. Hvis hendes Disney drømme fra barndommen bare blev ført direkte ud i livet, så ville der skulle bygges et slot og hun ville skulle krones som prinsesse først. Det er drømmenes møde med virkelighedens begrænsninger som du er nødt til at assistere.

Langt hen ad vejen kan du bare rynke på panden, se lidt eftertænksom ud, og til sidst give din kone ret. Det er stadig at være en aktiv del af planlægningen. Der er dog ét område, hvor du bør tage styringen. Heldigvis er det et område, som de fleste kvinder meget gerne vil have en anden til at stå for. Du skal nemlig stå for musikken til brylluppet!

Hvorfor musikken, spørger du nok? Jo, fordi der er en række sange, som du absolut bør spille til dit bryllup for en sikkerheds skyld. Et bryllup er nemlig et stort skridt at tage: du opgiver din frihed og individualitet for et forhold med denne kvinde. Er du sikker på, at hun er den helt rigtige?

Jeg har det med bryllupper som jeg har det med leasing af firmabil: du ved ikke om du har den rigtige model, før den er prøvekørt. Men vi kan let forblændes når vi sidder i situationen: enhver bil kan give en god køre-oplevelse. Det er først når vi sammenligner med noget andet, at vi finder ud af, om bilen er det bedste valg. Det er derfor leasing er så smart: du kan sidde i din leasede Peugeot og sammenligne den med alle de biler du har haft igennem dit liv. Hvis Peugeot’en ikke er den absolut bedste bil, jamen så kan du sikkert udskifte den med en anden leasing bil!

Og til brylluppet er situationen den samme. Du har en fantastisk kone, og brylluppet går sikkert rigtigt godt. Men måske du bare er forblændet af situationen? Du er nødt til at have noget at sammenligne med. Og det her her musikken kommer ind i billedet. Spil musik der minder dig om dine tidligere forhold. Sangen du og din første kæreste hørte på jeres første date. Den sørgelige sang der minder dig om den dag, din tredje kæreste gik fra dig. Der er masser af musik med minder om andre kvinder: spil dem! Hvis du kommer igennem hele dit bryllup uden at overveje en skilsmisse, så ved du, at du har fat i den eneste ene!