Man kan få meget ud af at læse bøger. Mange holder af at slappe af med en god bog i sofaen, når det er weekend, eller i sengen som godnatlæsning. I ferierne er det også herligt at fordybe sig i læsning. Man bliver klog at læse, og det smarte ved bøger er, at de ikke også har adgang til sociale medier og andre muligheder for distraktion. Læsning af bøger giver fokus og koncentration på en meget behagelig og afslappende måde. Og så kan man endda blive klogere af dem.

Det er snart nogle år siden, at Svend Brinkmann tog nej-hatten på i sin bog “Stå fast”. Siden da har Svend Brinkmann fyldt en del i det danske mediebillede. Og med god grund. Svend Brinkmann har nogle pointer, som faktisk kaster lys over nogle hidtil oversete problematikker i det moderne danske samfund. Hans bøger og artikler er væsentlige indspark i debatten om, hvad det vil sige at være et moderne menneske. Svend Brinkmann er skarp i sine analyser og velargumenteret i sine pointer.

Danmarks nye nationalpsykolog

Svend Brinkmann er uddannet i psykologi fra Aarhus universitet. Han er født i 1975 og har således været med til at følge udviklingen af samfundet op igennem firserne og halvfemserne, og især fra nullerne og frem. Han ser på denne udvikling, ikke uden humor, og sætter fingeren på flere problemstillinger, som er opstået under vejs. Han er ikke svær at læse, og det giver ham et bredt publikum. Man kan kun glæde sig over, at han har taget den danske folkesjæl på briksen.

Find hans bøger i boghandlerens webshop

Vi kender nok alle sammen Bog & Idé for kædens mange butikker rundt omkring i landet. På nettet hedder det bog-ide.dk og svarer ganske nøje til de fysiske butikker, hvad sortimentet angår. Ud over spil, sakse, farveblyanter, kalendere, notesbøger og andre ting, kan man naturligvis også købe bøger her. Romaner, krimier, politiske portrætter og samtalebøger er blot en lille del af udvalget af den litteratur, man kan finde her. Og så er der selvfølgelig Svend Brinkmann. Med nej-hat og det hele.